Autoreizen door Amerika en Canada.

In 1915 werd de Lincoln Highway geopend, de eerste officiële oost-west verbinding tussen New York en San Francisco. Sinds die tijd zijn er duizenden en duizenden mijlen asfalt aangelegd en kunnen we kiezen tussen de prachtigste routes om het noord Amerikaanse continent te bezoeken, van de legendarische Route 66 tot de historische Natchez Trace Parkway. Beschreven in de boeken van Jack Kerouac, en bezongen door artiesten als Muddy Waters en Bob Seger is een autorondreis Amerika over the open road nog steeds de beste manier om het overweldigende natuurschoon, de grote steden en kleine cowboy towns en de ontmoetingen met de Amerikanen tot een unieke belevenis te maken.

Het uitzetten van een goede autoreis kost echter wel tijd. Waar wilt u naar toe, wat zijn de hoogtepunten, hoe lang bent u onderweg, waar kunt u slapen en wat zijn de mooiste routes? Met ruim 12 jaar reiservaring in Amerika en Canada en meer dan 120.000 afgelegde km’s kunnen wij u helpen met het organiseren van uw autoreis.

Uniek: iedereen die bij ons boekt gaat op reis met een op maat gemaakt handboek waar alle benodigde informatie in staat zoals accommodaties, de route, suggesties voor restaurants, de natuurparken en hoogtepunten onderweg.

Wij kunnen voor u de complete reis organiseren van vliegreis, auto tot hotel, of slechts een gedeelte, geheel naar uw wens. Onderstaand ziet u een aantal reizen die we al compleet voor u hebben uitgezocht en die we uiteraard op maat kunnen aanpassen.

U kunt hieronder de routes aanklikken voor meer informatie (of bij onze roadbooks kijken).