Wie zijn wij

Travel 2 America is opgericht door Edwin van Delden. Edwin was jarenlang mede eigenaar van een reisbureau dat wereldwijd avontuurlijke reizen organiseerde, waaronder ook in Amerika. Vanuit de grote liefde voor het reizen in Amerika groeide bij Edwin de behoeft om zich volledig op Amerikaanse reizen te gaan richten. Dit leidde tot de start van Travel 2 America. Edwin heeft al ruim 100.000 km over de Amerikaanse wegen gereden en zal daar elk jaar minstens 10.000 bij rijden. Alle road books worden door Edwin zelf samengesteld.

Edwin: “.Amerika is een groot land dat me elke keer opnieuw weer blijft verassen door de enorme diversiteit. Ik ondersteun mensen graag om dit ook te gaan ontdekken. 

Daarvoor zijn juist de road books geschreven. Maak je keuze waar je wilt rijden en het road book brengt je er zodat je je geen hoofdzorgen hoeft te maken over de route en alleen maar hoeft te genieten van het land, z’n mensen en de overweldigende natuur. Uiteraard kunnen we ook helpen met een mooie reis op maat, geheel naar uw eigen wens”

Edwin is 58 jaar, getrouwd, heeft twee kinderen en heeft jarenlang over de wereld gezworven onder het motto; “ ik kan beter mooie ervaringen sparen dan geld”. Reizen is een passie en een eerste levensbehoefte voor hem.

Waarom reizen naar Amerika met Travel 2 America?

  • Jarenlange ervaring met het opstellen van routes in Amerika.
  • De informatie komt niet uit een reisgids maar vanuit eigen ervaring ter plekke.
  • Wij geven plekken en routes die niet snel via internet gevonden worden.
  • Duidelijke routebeschrijvingen in de road books in PDF.
  • Wij zijn uniek in het aanbieden van de road books.
  • Wij werken samen met goede en betrouwbare partners.
  • Edwin is bekend vanwege zijn reisverslagen in o.a. AutoWeek, MOTO73, MotoPlus, ZIN Magazine, MotoPort, Meridian Travel.

Voor wie?

Voor een ieder die niet in een georganiseerde groepsreis op vakantie wil, maar wel graag ondersteuning wenst. Met het road book gaat u individueel en toch georganiseerd op pad!