Autorondreis Amerika

Tijdens een autorondreis door Amerika heeft u ongeëvenaarde vrijheid om de omgeving in eigen tempo te verkennen. Het geeft u ook toegang tot moeilijker bereikbare plaatsen en een echt gevoel van avontuur. Wij hebben zelf meer dan 90.000 kilometer over de highways and byways gereden en kunnen uw rondreis tot in de puntjes voor u organiseren.

We delen de ervaringen van onze auto reizen noord Amerika in een persoonlijk road book vol tips, routes, gezellige cafés, niet te missen musea en meer, zodat uw reis soepel verloopt vanaf het moment dat u uw huurauto ophaalt tot het moment dat u deze inlevert.

Wegen die zich kilometers ver uitstrekken over besneeuwde bergen, langs steile oceaanwegen, door stoffige rode valleien of verborgen onder vurige herfstkleuren, een autoreis USA kan vele vormen aannemen.

Of u nu een kort stukje over de beroemde highway 1 rijdt, of een epische rit langs Route 66 wilt ondernemen, er zijn veel keuzes om te overwegen. Wij hebben al vast de mooiste routes voor u uitgezocht!

Met een uitstekend onderhouden wegennetwerk is een individuele rondreis Amerika een waar genot. Van nationale parken die zijn ontworpen voor een bezoek per auto tot kleine cowboy dorpjes en iconische steden. Daarnaast zijn er veel betrouwbare locaties en mogelijkheden om auto’s te huren.

Roadbooks

U kunt ook een Roadbook aanschaffen van reeds door ons uitgezochte routes.

klik hier voor directe aanvraag van informatie

© Copyright - Travel 2 America Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding.