Info

Reis 2020: 

Periode: Ophalen in Las Vegas en inleveren in Los Angeles tussen 15 mei en 15 juni 2020.

Soort reis: individuele fly & drive

Camper: 2-3 persoons campervan model Mavericks

Road Book: U reist met een uniek persoonlijk handboek, geheel op maat gemaakt waar de hele route exact in staat met hoogtepunten, restaurants, musea, muziek etc. kortom, alles wat vermeldenswaardig is voor onderweg.

Prijs: € 1.893,– per persoon (op basis van twee personen), te boeken voor 31 januari 2020.

Voor deze vertrekdatum geldt de gepubliceerde prijs op deze pagina. U kunt uiteraard ook op andere data vertrekken of uw reis verlengen. Vraagt u ons s.v.p. naar de mogelijkheden.

Inclusief:

 • Vliegreis Amsterdam – Las Vegas en Los Angeles – Amsterdam met American Airlines/British Airways óf Joint Venture van United Airlines, Lufthansa en Air Canada in de Economy klasse. De vlucht heeft één overstap, een non stop vlucht is mogelijk tegen meerprijs
 • Luchthavenbelastingen en (internationale) toeslagen
 • Inclusief bagage, u kunt 1 koffer in het ruim meenemen
 • 19 dagen/18 nachten camperhuur model Mavericks
 • Huur kitchen kit en beddengoed
 • Vertrek tussen 15 mei en 15 juni 2020
 • Inclusief 100 mijl per dag (zo’n 3000 km)
 • All inclusive verzekering, u rijdt zonder eigen risico
 • One-way drop off kosten USD 150,–
 • Persoonlijk road book met de route, tips en hoogtepunten op de reis.
klik hier voor meer informatie over de ESCAPE Campervans
klik hier voor het artikel in AutoWeek Campers
 • Exclusief:
 • Kosten tijdens de camperhuur als benzine, kampeergelden etc.
 •  Uw eigen reis- en annuleringsverzekering,
 •  Uitgaven van persoonlijke aard,

Inspiratiereizen:

Vanaf 1872 mag Yellowstone zich het eerste officiële nationale park ter wereld ter wereld noemen en inmiddels vallen onder het National Park System 61 Nationale Parken en 357 andere Nationale Monumenten, Gebieden en Kustlijnen. Prachtige gebieden in Noord-Amerika en Canada om met je camper te verkennen, maar er zijn uiteraard ook iconische steden als San Francisco, Denver, Los Angeles, Portland en Vancouver. Dus waar moet je uit kiezen?! Vandaar dat we op de volgende pagina’s een aantal routes ter inspiratie laten zien. Neem gerust met ons contact op om een eigen reis en wens te bespreken.

 • Entreegelden Nationale Parken/Momumenten
 •  Vervoer van de luchthaven van aankomst naar de verhuurder en vice versa
 • Eventuele extra gereden mijlen boven het inbegrepen aantal, $0,25 exclusief verkoopbelasting per mijl, ter plekke te betalen.

The Great American West

Staten: Colorado, Wyoming, Montana, South Dakota.

Afstand: ongeveer 3.900 km

De vijf staten Idaho, Wyoming, Montana, zuid en noord Dakota hebben hun krachten gebundeld als “The Great American West”. Een terechte benaming aangezien u in dit deel van Amerika veel terug kunt vinden van het culturele erfgoed van de indianen, de fascinerende geschiedenis van de pioniers op ontdekkingstocht en het echte Wilde Westen van de cowboys.U zult in deze regio majestueuze nationale parken als Rocky Mountains, Yellowstone en de Badlands afgewisseld zien met historische plekken als Denver, Cody en Mount Rushmore.

Elk jaar wordt eind september in zuid Dakota de jaarlijkse “Buffalo round up” georganiseerd waar zo’n 1500 Amerikaanse bizons bijeen worden gedreven. Een waar spektakel.

Het gebied leent zich uitstekend voor een mooie reis per camper, met prachtige kampeerplekken en vele B-wegen. Start -en eindpunt is Denver Colorado.

 Hoogtepunten:

Denver – Peak to Peak Highway – Rocky Mountains National Park – Teton – Yellowstone – Cody – Sheridan – Devil’s Tower – Deadwood – Custer State Park – Mount Rushmore – Crazy Horse – the Badlands – Cheyenne.

Noordwest Amerika en Canada

Staten: Washington, Idaho, Montana, Alberta en British Columbia

Afstand: ongeveer 4.300 km

Een camper reis dwars door de Rocky Mountains van Noord-Amerika en Canada. De reis start in het gezellige Seattle om vanaf daar door de Cascade Mountains naar het grensoverschrijdende Glacier National Park te rijden. De Going to the Sun Road (wat een klinkende naam!) is één van de mooiste scenic drives in het land. Daar gaat u de grens over Canada in – het is even weer wennen dat de afstanden in kilometers ipv miles worden aangegeven – voor uw rit door de Canadese Rocky Mountains met indrukwekkende plekken als Calgary, Banff en Jasper om via de wijngebieden in Okanagan Valley naar het regenwoud van Vancouver Island te rijden. Het eiland is ook een bekende plek om walvissen te spotten. Via Vancouver stad rijdt u ten slotte terug naar Seattle.

Een prachtige rondrit door eindeloze natuur van Noord-Amerika en Canada. Start- en eindpunt in Seattle.

Hoogtepunten:

Seattle – Cascade Mountains – Coeur d’Alene – Glacier NP – Calgary – Icefields Parkway – Banff NP – Jasper NP – Lake Louise – Okanagan Valley – Whistler – Tofino – Vancouver.

Voorwaarden:

 • Deze reis is te boeken t/m 31 januari 2020. Er kunnen prijswijzigingen plaatsvinden voor het einde van de looptijd.
 • Deze reis kan uiteraard ook verlengd worden. Ook is het mogelijk extra mijlenpakketten bij te boeken of een andere campervan te huren
 • De beschikbaarheid van deze reis is op aanvraag.
 • Wij stellen onze reizen met de grootste zorg samen en controleren regelmatig de beschikbaarheid. Onze reizen zijn echter altijd op aanvraag en het kan zijn dat onderdelen als het gebruikte vliegtarief of campertype niet meer beschikbaar zijn. Wij nemen dan contact op om alternatieven en de eventuele toeslag hiervan te bespreken.

Travel 2 America werkt al jaren samen met Le Beau Travel  http://www.lebeaureizen.nl om gezamenlijk de inkoop te verzorgen van hotels, huurauto’s en vluchten. Uw facturatie zal via Le Beau Travel plaats vinden, aangesloten bij het SGR welke garant staat voor uw vooruitbetaalde reisgelden.

Oregon

Afstand: ongeveer 2000 km

De staat Oregon heeft wat meer bekendheid gekregen door de tv-serie “Waar is de Mol” en heeft erg veel te bieden voor een mooie camperreis. Leuke dorpjes, rustig, puur met uitgestrekte wouden, droge woestijn, wijngebieden en Mount Hood die boven alles uit steekt.

Portland heeft één van de gezelligste binnensteden van het land en de reis gaat vanaf hier door naaldbossen en regenwouden naar de spectaculaire kust. De kust is ruig, afgewisseld met gezellige dorpjes, stranden en je kunt er gerust een aantal dagen doorbrengen, afzakkend naar het zuiden. Daar vindt u Crater Lake, het meest blauwe meer in Noord Amerika en 350 meter diep. Dan gaat de route langzaam richting de woestijn, de Painted Hills met z’n prachtige kleuren, het heuvellandschap en de ranches rondom Pandleton, een stad waar het “wilde westen” nog leeft, vooral tijdens de jaarlijkse rodeo in september (mooie reistijd ook!) en omhoog naar de Columbia Rivier. Deze volgend komt u uit bij Mount Hood, met z’n piek van 3.429 meter het hoogste punt van de staat. In deze omgeving zijn veel meren en rivieren bij te kamperen en te wandelen. De reis eindigt weer in Portland.

Hoogtepunten:

Portland – de kust van Oregon – de oeroude bossen – Crater Lake – Bend – Painted Hills – Pendleton – Columbia Rivier – Mount Hood – de enorme variëteit in landschappen.

ZUIDWEST AMERIKA: van Las Vegas naar San Francisco

Staten: Nevada, Arizona, Utah en Californië

Afstand: ongeveer 3.900 kilometer

Het zuidwesten is voor veel reizigers vaak de eerste bestemming in Noord-Amerika en daar zijn alle redenen voor. Meer indrukwekkende parken, iconische steden, gezellige dorpjes en ‘scenic routes’ krijg je bijna niet in een reis van drie weken! Er zijn vele routes om te rijden, een mooi startpunt is Las Vegas. Na een nacht op The Strip kun je de volgende dag de camper halen en via de Route 66 op pad gaan naar de Grand Canyon, Antelope Canyon en Monument Valley. Wij adviseren om -juist met de camper- ook uitgebreid in zuidelijk Utah te kijken bij Arches, Moab, Capitol Reef, Bryce en Zion. Elk park heeft zijn eigen karakter.  Dan is er in Nevada de highway 50 oftewel “the loniest road of America”, met bezoek aan het Great Basin Park om vervolgens via Lake Tahoe en het beroemde Yosemite Park in San Francisco te eindigen.

Hoogtepunten:

Las Vegas – Historische Route 66 – Grand Canyon – Page/Antelope Canyon/Lake Powell – Monument Valley – Moab – Arches NP – Capitol Reef NP – Bryce Canyon – Zion National Park – Great Basin National Park – Loniest Highway of America – Lake Tahoe – Yosemite – San Francsico.

Van de Rocky Mountains naar de Pacific Ocean: van Denver naar San Francisco

Staten: Colorado, Arizona, Utah, Nevada en Californië

Afstand: ongeveer 3.600 km

Een echte road trip! Je haalt de camper op in Denver en rijdt de eerste dagen door de indrukwekkende Rocky Mountains om vervolgens naar de eindeloze woestijn en rode canyons van Utah en Arizona te gaan. Halverwege de reis is het even genieten van de gekte op de Strip van Las Vegas om vervolgens de droogte te trotseren van Death Valley met aansluitend de eeuwenoude bomen in het beroemde Yosemite park. De reis eindigt aan de kust in “Golden Gate City” San Francisco. Een reis door vele landschappen waarbij geen enkel dag hetzelfde is en aanvoelt alsof je meerdere vakanties in één hebt beleefd. Mocht je meer tijd hebben dan is het geweldig om Highway 1, de adembenemende kustweg naar Los Angeles te rijden en daar de camper in te leveren.

Hoogtepunten:

Denver – Peak to Peak highway – Rocky Mountain NP – Million Dollar Highway – Durango – Four Corners – Las Vegas – Historische Route 66 – Grand Canyon – Page/Antelope Canyon/Lake Powell – Monument Valley –Bryce Canyon – Zion National Park – Death Valley – Yosemite – San Francisco.

© Copyright - Travel 2 America Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding.