Sheridan, Wyoming

Sheridan is een stad in de staat Wyoming, Verenigde Staten. Het is gelegen in het noordelijke deel van Wyoming en wordt omringd door prachtige natuurlijke landschappen. Hier zijn enkele hoogtepunten van Sheridan:

Hoogtepunten:

1. Historic Main Street: Het centrum van Sheridan, met Historic Main Street als middelpunt, heeft een rijke geschiedenis en behoudt nog steeds de charme van het oude westen. Je vindt er historische gebouwen, lokale winkels, restaurants en kunstgalerijen. Het is een geweldige plek om te wandelen, winkelen en de sfeer van de stad te ervaren.

2. Bighorn Mountains: Sheridan ligt aan de voet van de Bighorn Mountains, een prachtig berggebied dat talloze mogelijkheden biedt voor outdooractiviteiten. Je kunt er wandelen, kamperen, vissen, jagen, paardrijden en genieten van adembenemende uitzichten op de omliggende natuur.

3. Trail End State Historic Site: Dit historische huis, ook wel bekend als de Kendrick Mansion, biedt een kijkje in het leven van een prominente familie uit het begin van de 20e eeuw. Het is prachtig bewaard gebleven en geeft een goed beeld van de rijkdom en luxe van die tijd.

4. Sheridan County Museum: Het Sheridan County Museum biedt een fascinerende kijk op de geschiedenis en cultuur van Sheridan en de omliggende regio. Het heeft tentoonstellingen over de cowboycultuur, mijnbouw, inheemse volkeren en meer.

5. Bradford Brinton Memorial & Museum: Dit museum is gehuisvest in een historische ranch en biedt kunstexposities en culturele evenementen. Het is een geweldige plek om lokale kunst en het erfgoed van Wyoming te verkennen.

6. Don King Days: Elk jaar in september vindt het Don King Days-evenement plaats, ter ere van de rodeo-erfenis van Sheridan. Het omvat rodeowedstrijden, een parade, een chuckwagon-race en andere festiviteiten. Bezoek daarom ook het Don King museum in de King’s Sadlery  http://www.kingropes.com

Sheridan biedt ook mogelijkheden voor vissen, jagen, golfen en andere outdooractiviteiten in de omgeving. Het is ook een handige uitvalsbasis voor het verkennen van de nabijgelegen Bighorn National Forest en het bezoeken van historische bezienswaardigheden zoals de Fetterman Battlefield. Het ligt bovendien erg centraal voor bezoek aan zuid Dakota, Yellowstone en Montana, zie ook onze Great American West autoreis: https://travel2america.nl/autoreis/door-de-rocky-mountains-en-yellowstone/

Sheridan, Wyoming, combineert de charme van een historisch stadje met de prachtige natuurlijke omgeving van de Bighorn Mountains. Het is een bestemming die geschiedenis, cultuur en buitenavontuur biedt.

klik hier voor directe informatie

Mississippi

Blues, soul en rock ’n’ roll zijn geboren en getogen in Memphis & Mississippi. Zei daar iemand Elvis? In zijn geboorteplaats Tupelo ziet u de kleine shotgun shack, waar Elvis de eerste 14 jaar van zijn leven doorbracht. Het is de ideale introductie voor zijn landgoed Graceland®, het droom- paleis van de King of Rock ‘n’ Roll.

Hoogtepunten Mississippi:

  • Jackson: het Mississippi Civel rights Museum
  • Cleveland: Grammy Museum Mississippi
  • Natchez: Monmouth Plantation
  • Tupelo: Elvis Presley birthplace
  • Indianola: B.B. King Museum
  • Vicksburg: National Military Park
  • Clarksdale: de “Crossroads”, en de Ground Zero Blues Club

Wij kunnen een mooie rondreis voor u organiseren, maar u kunt ook het roadbook van de Muziekreis aanschaffen.

Dansje wagen? Uw voeten volgen de muziek vanzelf in de clubs aan Memphis’ beroemde Beale Street. Of wat dacht u van Morgan Freemans wereld- beroemde bluesclub Ground Zero in Clarksdale? Voor de
fascinerende verhalen achter de muziek bezoekt u het B.B. King Museum & Delta Interpretive livemuziek. Center in Indianola, een van meer dan 120 stops op de
Mississippi Blues Trail. Deze muzikale bedevaart verweeft historische gedenkborden in de hele staat

In Cleveland vindt u het eerste Grammy-museum buiten Los Angeles, een passend eerbetoon aan alle winnaars van deze prestigieuze prijs uit de muzikale Magnolia State.

Van nul tot nu vonden in Memphis & Missisippi enkele van de meest cruciale momenten in de Amerikaanse historie plaats. Rond het 150ste gedenkjaar van de Amerikaanse Burgeroorlog proeft u hier de authentieke plantage-ambiance van Natchez’ Antebellum-huizen of bezoekt u het National Military Park in Vicksburg. De Mississippi Freedom Trail is een eerbetoon aan mensen en plaatsen in de strijd om burgerrechten in de roemruchte vorige eeuw, met als hoogtepunt Memphis’ fantastische Civil Rights Museum op de plek waar Dr. Martin Luther King, Jr. werd vermoord.

klik hier voor directe informatie
© Copyright - Travel 2 America Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding.