Nashville, Tennessee

Nashville, Tennessee, staat bekend als de “Music City” en heeft een levendige muziekscene en tal van andere attracties. Uiteraard is Nashville een belangrijk onderdeel van onze autoreis Cabrio’s en Muziek:https://travel2america.nl/autoreis/cabrios-muziek-een-autoreis-van-detroit-naar-new-orleans-op-zoek-naar-de-auto-en-muziek-geschiedenis-over-het-platteland-van-noord-amerika/ Hier zijn enkele hoogtepunten van Nashville:

1. Country Music Hall of Fame: Dit is een must-see attractie voor muziekliefhebbers. Het museum eert de grootheden van de countrymuziek en biedt uitgebreide tentoonstellingen met memorabilia, interactieve displays en informatie over de geschiedenis van de countrymuziek.

2. Ryman Auditorium: Deze historische concerthal is de voormalige thuisbasis van de Grand Ole Opry, een beroemd radioprogramma dat wordt beschouwd als de langstlopende live radiouitzending in de Verenigde Staten. De Ryman Auditorium organiseert nog steeds concerten en rondleidingen door het gebouw.

3. Broadway: Broadway is een bruisende straat in het centrum van Nashville, vol met bars en live muzieklocaties. Het is de thuisbasis van de beroemde honky-tonks waar je de hele dag en nacht kunt genieten van live countrymuziek.

4. The Gulch: Dit is een trendy buurt in Nashville met hippe restaurants, bars, boetieks en kunstgalerijen. Het is een populaire bestemming voor lekker eten, winkelen en het verkennen van de stad.

5. Opryland Hotel: Dit gigantische hotelcomplex staat bekend om zijn prachtige interieurs, tuinen en atriums. Het biedt ook diverse restaurants, winkels en een overdekt waterpark. Zelfs als je niet in het hotel verblijft, is het de moeite waard om een kijkje te nemen.

6. Belle Meade Plantation: Deze historische plantage biedt een glimp van het oude zuiden van de Verenigde Staten. Je kunt een rondleiding krijgen door het prachtige landhuis, de stallen en het terrein verkennen, en meer leren over de geschiedenis van de plantage en de slavernij in het gebied.

7. The Parthenon: In het Centennial Park van Nashville vind je een replica van het Parthenon in Athene, Griekenland. Het is een indrukwekkende structuur en herbergt een kunstmuseum met een collectie Amerikaanse kunst.

8. Het Johnny Cash Museum https://www.johnnycashmuseum.com

Dit zijn enkele hoogtepunten van Nashville, maar de stad heeft nog veel meer te bieden. Van live muziekoptredens tot historische locaties en culinaire lekkernijen, Nashville is een bestemming die zowel muziekliefhebbers als cultuurliefhebbers zal bekoren.

klik hier voor directe informatie

© Copyright - Travel 2 America Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding.