Graceland, Memphis.

Graceland, het landgoed van Elvis Presley in Memphis,  leert u kennen tijdens een opwindende ontdekkingstocht van Elvis’ eenvoudige afkomst tot zijn grootste successen.

In Elvis’ landhuis Graceland krijgt u een interactieve tablet-tour boordevol persoonlijk filmmateriaal, unieke foto’s en interviews. Bewonder Elvis’ woonkamer, ouderlijke slaapkamer, eetkamer, keuken, tv-kamer, biljartkamer en de beroemde Jungle Room. Op het terrein rond het landhuis bevinden zich ook het kantoor van zijn vader, de squash-zaal en Elvis’ trofeeënzaal met een enorme collectie gouden en platina prijzen, filmmemorabilia, podiumkleding en meer. Het landhuisgedeelte van de tour wordt afgesloten met een rustig bezoek aan de Meditation Garden, waar Elvis en zijn familie te ruste zijn gelegd.

Bezoek na uw tour in Graceland Mansion het Elvis Presley Automobile Museum, met meer dan 15 voertuigen, die ooit van Elvis waren. Vergeet vooral niet in te checken bij de eigen luchtvloot van de King of Rock ‘n’ Roll: de omgebouwde en naar zijn dochter vernoemde passagiersjet ‘Lisa Marie’ en de Lockheed Jet Star ‘Hound Dog II’.

Talloze draaiende expositieruimtes belichten unieke aspecten van het leven en erfgoed van Elvis Presley. Met de tentoonstelling ‘I Shot Elvis’ in de Sincerely Elvis-galerij maakt u kennis met de fotografen die Elvis naar het vogeltje deden lachen, van zijn begindagen tot aan zijn grootste shows in de jaren zeventig. De Graceland Crossing- gallery biedt de expositie ‘Elvis’ Hawaii’, met memorabilia van zijn Hawaïaanse films, beelden uit de televisiespecial ‘Aloha from Hawaii’ en zeldzame foto’s en video’s uit de archieven van Graceland.

Uiteraard bezoeken we Graceland tijdens onze Ultieme Muziekreis

U kunt hier direct informatie aanvragen:

© Copyright - Travel 2 America Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding.