Autoweek lezersreizen

Op deze pagina ziet u drie unieke autoreizen door noord Amerika, georganiseerd door AutoWeek en Travel 2 America. De reis in 2018 was een groepsreis onder begeleiding van een reisgids en ging van Detroit naar New Orleans in een Ford Mustang cabriolet. Een route veelal over de b-wegen op zoek naar de geschiedenis van de auto- en muziekindustrie. Deze reis is nu individueel te boeken.

De reis in 2019 was een individuele reis, zonder begeleiding, wederom in een mooie cabriolet, langs spectaculaire natuurparken als de Grand Canyon, Bryce Canyon en Monument Valley, over de historische Route 66 en naar de beroemde Strip in Las Vegas. De route werd gereden aan de hand van ons unieke en zeer uitgebreide road book met naast de gedetailleerde route uiteraard alle informatie over de hoogtepunten en tips onderweg. Deze reis is nu individueel te boeken.,

Voor 2020 hebben we een unieke aanbieding om met de ESCAPE Campervan langs de hoogtepunten van het zuidwesten te rijden. U bent met een camper onderweg maar eigenlijk net zo flexibel als met de personenauto. Vandaar dat u ook gerust de grote steden aan kunt doen.

Ooit met een stoere hippie-bus op pad willen gaan? Kijk dan nu bij onze AutoWeek Campers Lezersaanbieding 2020.