Yellowstone National Park

Yellowstone National Park ligt in de staten Wyoming en Montana en tja, hoe veel ruimte heb ik nodig om te beschrijven hoe indrukwekkend en inspirerend  ‘s werelds eerste officiële Nationale Park is met z’n geisers, 5000 bizons, beren, wolven, meren en hot springs, verdeelt over 9000 vierkante kilometer! Het hele park is goed bereikbaar via de Loop Road welke je 240 km door het park voert. Neem dus enkele dagen de tijd om hier rond te kijken. Een absolute aanrader is de app van het bedrijf GyPsy Guide https://gypsyguide.com. Ik heb twee dagen rond gereden met de reisgids van Teton/Yellowstone vol praktische informatie van geschiedenis tot flora en fauna, echt fantastisch. Ter info: er zijn ook gidsen van andere parken in Amerika te downloaden.

Tijdens onze Great American West reis gaan we uiteraard door Yellowstone en Teton.

Ik wil jullie ook de volgende film niet onthouden. Het is een mooie promotie film over Yellowstone, veel belangrijker geeft de korte film het belang aan van het positieve effect wat wolven hebben (sinds enige jaren weer in het park) op de flora en fauna van een gebied. “How wolves change rivers”: https://www.youtube.com/watch?v=ysa5OBhXz-Q

Klik hier voor aanvraag informatie over reizen naar Yellowstone
© Copyright - Travel 2 America Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder onze schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gekopiëerd. Wederrechtelijk gebruik is strafbaar en verplicht tot schadevergoeding.