Waarom reizen naar Amerika met Travel 2 America?

Wij realiseren ons dat u als belangstellende voor een Amerika reis kunt kiezen uit een ruim aanbod van aanbieders. Wij denken ons te onderscheiden door:

  • jarenlange ervaring met het opstellen van routes in Amerika,
  • duidelijke routebeschrijvingen in WORD (en geen “lastige: gps coördinaten),
  • we zijn er zelf geweest en geven eerlijk advies (dus ook als iets niet kan) vanuit eigen ervaring,
  • reizen in Amerika is nog steeds onze passie en hobby,
  • wij zijn uniek in het aanbieden van de road books,
  • wij hebben geen dikke brochures, grote bedrijfspanden en verkoop teams. Wij willen u helpen Amerika te ontdekken op een betaalbare manier en dat kan heel eenvoudig door met het road book op pad te gaan.

Voor wie

Voor een ieder die niet in een georganiseerde groepsreis op vakantie wil. Vaak zien we dat mensen al eerder met groepsreis naar Amerika zijn geweest en merken dat ze Amerika geweldig vinden. Men wil graag nog een keer naar Amerika, alleen dan niet meer in een groepsreis. Ook voor mensen die voor het eerst alleen op pad gaan en met de vraag zitten waar ze willen rijden en hoe dit te organiseren. Middels het road book gaat u individueel en toch georganiseerd op pad!

Routes

Alle routes die we aanbieden hebben we zelf gereden, dus we spreken uit ervaring. De routes gaan allen over de B-wegen, we willen zo veel mogelijk de drukke snelwegen vermijden en gaan door de prachtigste nationale parken, kleine (cowboy) dorpjes, historische plekken of simpelweg over een scenic byway omdat deze zo mooi is om te rijden.